Taitoluistelu

Piruettien & hyppyjen harjoitteluun

Spinner

Piruettien ja hyppyjen harjoitteluun!

Säästät jääaikaa ja opit nopeammin! Ota Spinner mukaasi ja harjoittele esim. ennen jäälle menoa alkulämmittelyn yhteydessä.

Ennen harjoittelua varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa. Käytä Spinneriä kovalla. liukkaalla ja tasaisella alustalla, jossa ei ole hiekkaa tai pieniä kiviä. Pehmeämmällä alustalla pyörintänopeus on hitaampi. Laita jalkaasi lenkki- tai sisäpelikengät.

Alussa Spinnerillä on vähän vaikeaa tehdä pitkiä piruetteja, mutta harjoituksen myötä asentosi kehittyy ja olosi on varmempi. Voit harjoitella mitä tahansa piruettia Spinnerillä: istuma-, vaaka-, kiihdytys-, taivutuspiruetit ja erilaiset yhdistelmäpiruetit, piruetit eteenpäin ja taaksepäin. Voit myös harjoitella Spinnerillä kolmosia, vastakolmosia, käänteitä ja vastakäänteitä sekä silmukoita.

Jame-Balancer

Jame-Balancereilla voi tehdä myös samoja harjoitteita, kuin perinteisellä Spinnerillä. Kehittynyt luistelija (hyvä keskivartalo hallinta) voi siirtyä Jame-Balanceriin, ja tehdä vielä vaativampia harjoitteita esim. pallon kanssa.

Jame-Balancerista on saatavilla kahta mallia. Hopen värisellä tasapainon saavuttaminen on helpompaa kuin violetilla.

Ohjeita taitoluistelijoille

Alla esimerkki Spinnerin ja Jame-Balancer ohjeista taitoluistelijoiden tekniikkaharjoitteluun.
Voit avata ohjeet alla olevasta linkistä ja ladata ne omalle koneellesi tulostettavassa PDF-muodossa.

Spinner ohjeet

Jame-Balancer ohjeet


Ohjaan työssäni kehonhallintataitoja nuorille tanssijoille ja luistelijoille. Jame-Balancer on pareittain käytettynä oiva väline aukikiertoharjoitteluun tanssijoilla. Monikäyttöisestä Jame-Balancerista hyötyvät monet käyttäjäryhmät kuntoutujista huippu-urheilijoihin ja lapsista ikääntyviin.

Lilli Helpi, fysioterapeutti


Osta Jame Balance tuotteita!